Ineke Hartman-Dekker

Hallo,

Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn website. Vol trots zal ik mezelf voorstellen.

Mijn naam is Ineke Hartman-Dekker. Ik ben 40 jaar en trotse moeder van een heel stel dochters.

Als klein meisje riep ik al dat ik met dieren wilde gaan werken als ik later groot ben. Na een aantal omzwervingen ben ik nu groot genoeg om dit ook waar te maken. Ik heb altijd in de zorg/kinderopvang gewerkt. Iets heel anders zult u denken? Dit is niet helemaal waar. Een heel belangrijke overeenkomst is de zorg uit handen geven van een heel belangrijk kostbaar bezit voor u.

 

Martin Gaus Academie

Ik neem deze taak dan ook serieus. In 2019 ben ik begonnen aan mijn opleiding Hondenuitlaatservice aan de Marting Gaus Academie in Lelystad. Deze opleiding heb ik met prachtige cijfers afgerond en in Januari 2020 heb ik de stap gewaagd om HUS’L te starten. Ik vind het heerlijk de natuur in te trekken met de honden, mooie plekjes op te zoeken waar iedere hond kan zijn en doen waar de behoefte ligt. Zwemmen, snuffelen, einden lopen.

Centraal staat bij mij ‘hond zijn’ zo veel mogelijk los lopen zodat je stil kan staan waar je wilt, kunt spelen wanneer jij dat wilt, een plek kunnen vinden waar je het fijn vind om te plassen zonder dat je beperkt word door een riem van een meter.

Ik hoop dat mijn site u enthousiast maakt en dat ik u en uw trouwe viervoeter mag verwelkomen bij mijn hondenuitlaatservice.

Volg ons

Contact

Honden Uitlaatservice Leerdam
Pr. Bernhardstraat 3
4141 CW. Leerdam

M
06- 823 961 08
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Copyright 2022 HUS Leerdam |

webdesign: Creadiva Creative Solutionz