Groeps-
wandelingen

informatie

Groepswandelingen

De groepswandeling van HUS'L is voor uw hond een feestje. Met maximaal 10 honden gaat HUS'L (in een daarvoor speciaal ingerichte bus) naar een natuurgebied in de buurt waar alle honden vrij rond kunnen lopen, spelen en hun natuurlijke positie in de roedel aan kunnen nemen.

Een groepswandeling duurt ongeveer een uur. Waarna de honden uitgerend en tevreden weer thuis worden afgeleverd.

  • ​HUS Leerdam wandelt 4 dagen per week: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor aanmelding.

Tarieven

Strippenkaarten

De kosten voor één wandeling met de groep zijn €14,50 (per hond). HUS'L werkt standaard met een strippenkaart, deze is flexibel in te zetten en geschikt om op korte termijn een wandeling in te plannen.

Hoe werkt het?

U koopt een strippenkaart voor  €159,50 (incl btw). Dit zijn 11 wandelingen maar u krijgt 12 wandelingen, eentje gratis dus..

De strippenkaart is 3 maanden geldig vanaf de dag van de eerste wandeling. HUS’L bewaart de strippenkaart voor u en houdt de data bij waarop uw hond meegaat met een wandeling. Als de strippenkort vol is, krijgt u van ons de strippenkaart terug zodat u weet dat de 12 wandelingen geweest zijn en dat er een nieuwe strippenkaart gefactureerd gaat worden.

Betaling dient via overschrijving, contant of via een tikkie voldaan te worden vóór de eerste wandeling plaatst zal vinden.

Toch liever een individuele wandeling?

Volg ons

Contact

Honden Uitlaatservice Leerdam
Pr. Bernhardstraat 3
4141 CW. Leerdam

M
06- 823 961 08
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Copyright 2022 HUS Leerdam |

webdesign: Creadiva Creative Solutionz