Groeps-
wandelingen

informatie

Groepswandelingen

Het uitgangspunt van HUS’L is om een fijne groepswandeling te maken. Honden die samen in een groep lopen, vormen uiteindelijk een roedel waarin iedere hond zijn positie heeft en zal innemen. Zo zullen ze samen een hoop plezier beleven.

Een groepswandeling duurt minstens een uur en zal of op een omheind veld plaats vinden of in de vrije natuur. Wij werken met een strippenkaart.

  • ​Een groepswandeling is met max. 8 honden tegelijk en duurt ca. 60 minuten.
  • ​HUS Leerdam wandelt 4 dagen per week: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor aanmelding.

Tarieven

Strippenkaarten

De kosten voor één wandeling met de groep zijn €14,- (per hond). HUS'L werkt standaard met een strippenkaart, deze is flexibel in te zetten en geschikt om op korte termijn een wandeling in te plannen.

Hoe werkt het?

U koopt een strippenkaart voor  €154,- (incl btw). Dit zijn 11 wandelingen maar u krijgt 12 wandelingen, eentje gratis dus..

De strippenkaart is 3 maanden geldig vanaf de dag van de eerste wandeling. HUS’L bewaart de strippenkaart voor u en houdt de data bij waarop uw hond meegaat met een wandeling. Als de strippenkort vol is, krijgt u van ons de strippenkaart terug zodat u weet dat de 12 wandelingen geweest zijn en dat er een nieuwe strippenkaart gefactureerd gaat worden.

Betaling dient via overschrijving, contant of via een tikkie voldaan te worden vóór de eerste wandeling plaatst zal vinden.

Toch liever een individuele wandeling?

Volg ons

Contact

Honden Uitlaatservice Leerdam
Pr. Bernhardstraat 3
4141 CW. Leerdam

M
06- 823 961 08
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Copyright 2022 HUS Leerdam |

webdesign: Creadiva Creative Solutionz