Puppypakket

informatie

Puppypakket

Voor uw pup heeft HUS’L een ander pakket samengesteld. Pups kunnen natuurlijk de eerste maanden nog niet te lang alleen thuisblijven. HUS’L wil u graag helpen om de pup zo comfortabel mogelijk te leren om alleen thuis te kunnen zijn.

Voor pups is er de mogelijkheid om ‘s-morgens, eerder dan de honden voor de groepswandeling, opgehaald te worden. Nadat de pup in eigen vertrouwde omgeving geplast heeft, gaan we oefenen met de bus in gaan en mag de pup mee naar de thuissituatie van HUS’L. Daar is ruimte om te spelen, te slapen, te socialiseren maar bovenal zal de pup dan niet te lang alleen zijn. Als het tijd is voor de groepswandeling, gaat de pup gezellig mee. Op deze manier zal de pup in de roedel opgroeien. De pup kan indien noodzakelijk gedragen worden, in de draagtas of in de puppy-wagen, zodat de pup niet overbelast wordt.

Na de groepswandeling zal de pup als laatste thuis worden gebracht. De pup zal dan nog een paar uurtjes alleen thuis zijn voor u thuiskomt. Moe maar voldaan waarschijnlijk en daardoor lekker slapen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor aanmelding.

tarieven

Voor een puppypakket wordt 2 wandelingen per dag berekend (2 x €12,50 = €25,-). Als de pup rond de 6 maanden is en goed alleen thuis kan zijn, kan het puppypakket omgezet worden naar een gewone groeps- of individuele wandeling.  Ieders situatie is natuurlijk anders en in overleg is een heleboel mogelijk. Neem contact met mij op om uw situatie te bespreken en de beste oplossing voor u en uw pup te regelen.

Volg ons

Contact

Honden Uitlaatservice Leerdam
Pr. Bernhardstraat 3
4141 CW. Leerdam

M
06- 823 961 08
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Copyright 2020 HUS Leerdam |

webdesign: Creadiva Creative Solutionz